Torsdag och helgen nämar sig....

2009-10-29 22:05:59 tester
» Kommentarer(0) «


I dag har det varit en ganska lugn dag på jobbet i dag.

Snart är det helg!!!

I dag har jag inte gjort något mer än att tagit det lungt efter jobbet och nu i kväll har jag bakat blåbärspaj och mys i soffan.

Nä har inget mer att skriva idag! på återseende:)

Pöss och kram
love A


onsdag!

2009-10-28 16:08:55 tester
» Kommentarer(0) «


Hej du fina!

Gud vad tiden går fort och vad jag bloggar dåligt!!

I dag är det redan onsdag och snart kommer helgen igen konstigt just i dag tycker jag att veckodagarna går lika fort som helgerna!

På tal om helgen som har varit så bestod den mest av jobba. Sen hann vi med ett kalas oxå.
 Sambons brorson fyllde sex år!

I måndas jobbade jag som vanligt och igår var jag ledig så den dagen bestod av tvättning och lite städning. Sen var jag med mamma och plockade vit mossa som vi skall ha till julen.

Och idag har jag jobbat och det var ok på jobbet i dag.

Nu i kväll skall jag åka till hästen och se hur det är med henne, hon kom hem från bete i måndas så nu får hon ha det varm och skönt igen.

sen efter det är det soffan som gäller och bara mysa ikväll igen med massor av tända ljus.

Nu är det inte långt kvar till jul och jag har redan börjat inhandling av julklappar måste ju vara ute i tid. Men det slutar ändå med att man stressar i sista stunden ändå.

Jag har i allafall tjuvstartat med att dricka julmust hehe...

Så till helgen när jag är ledig tänkte jag sy mina julgardiner så dom är färdiga till första Advent... Längtar till julen!!

Nä måste sluta snart kommer vovven hem!

Pöss & kram
love A


helgen är över och månda igen....

2009-10-19 16:24:21 tester
» Kommentarer(0) «


jaha nu var det måndag igen.....

Helgen är över. denna helgen har vi haft fullt upp. Vi har renast i hela huset och fick ihop ett antal sopsäckar med skräp och flyttat om lite oxå. Man tror inte det skall ta så lång tid med det gjorde det.

I lördas var vi i Gbg och hämta vårat nya badrumsindredning till den lilla toaletten och tog en sväng om freeport oxå. Där vi fick inhandlat en ny julgransfot.

Söndagen bestod mest av att rensa mer och sen på kvällen tog vi det bara lungt, med massa tända ljus.

I dag var det ju då Måndag igen och jobbdag...
Det var en lugn dag på jobbet och det är väl skönt det när man har haft fullt upp hela helgen.

När jag kom hem så tog jag Flizan på promenad och sen badade jag henne så nu sover hon gott i våran säng.

På tal om våran säng jag bäddade renat där i går med vårt ny bäddset och inte bara det utan våra nya täcken och kuddar som vi köpte i veckan. Gud vad skönt det var både jag och P har sovit som stockar i natt och man ville ju helst inte gå upp i morse.

I kväll är det mys gäller

Pöss & kram
Love A


Uppdate... Av förkylning.....

2009-10-08 13:37:33 tester
» Kommentarer(0) «


Ja som jag trodde så blev min förkylning värre under tisdags kvällen så på onsdags morgon så hade jag hög feber och snoret rann... Så det var bara att ringa och sjukanmäla sig till jobbet. Trodde på kvällen jaja det är ju bara ett möte i morgon det orkade jag inte.. Min hjärna sa ja... men koppen sa nej nej....

Så min dag i går bestod av att ligga i sängen och ta det lungt. Men jag var ju givetvis ute med hunden för även hur sjuk man är så måste hon ut.

I dag är jag mer uppe men jag har fått hosta och näsan rinner fortfarnade så jag är nog hemma i morgon med och sen har jag ju helgen på mig att friskna till på och hoppas att jag pigg och fräsch till en ny arbets vecka. För jag hatar verkligen att vara hemma och vara sjuk. Jag har liksom inte tid med det måste jobba och få pengar.

Och denna vecka är det extra tråkigt eftersom min bästa jobba kompis slutar i morgon freda! Usch vad jag kommer att sakna henne!!!!
Men jag måste vara stark och klara mig utan henne!

I bland önskar jag att jag kunde skriva precis vad jag tycker och tänker och mår men vet att någon sitter och läser detta och för det vidare är inget vidare för skvallibytter finns det gått om!!!!

Nog om det sängen väntar och jag vill bli frisk nu!!!!!

Ha en trevlig dag
Pöss & kram
love A


Förkylning...

2009-10-06 18:40:16 tester
» Kommentarer(0) «


Hej!

Hoppas din dag har varit bra? Min dag har varit bra bortsett från min förkylning som bara blir värre.

Har legat vaken mesta tiden av natten och gick upp i morse och mådde inte alls näsan var slorig och huvudet var tungt. Men jag pallade mig till jobbet och jobbade på men till efter midda så började jag få feber och ont i näsan men jag orkade vara kvar till jag sluta.
Så när jag kom hem så kröp jag ner i sängen och jag mår ínte så mycke bätre nu fryser tung i kroppen .
Skall äta snart sen skall jag bädda ner mig i soffa med varm choklad och samla krafter till att jag förhoppningsvis orkar gå till jobbet i morgon.
Allt kan hända under en natt. jag skall sitta på ett möte. i fyra timmar. Men jag hoppas att jag orkar går dit.

älsklingen är och handlar sen skall vi äta pannkakor det skall bli gått!

Och i dag börjar ju despret hosewifes så kul tisdagar är räddade!

Pöss & kram
Love A


Måndag igen!

2009-10-05 20:52:33 tester
» Kommentarer(0) «


hej du fina!

jaha i dag var det då måndag igen. gud vad tiden går fort...

morse när jag vakna så kände jag mig inte alls bra hade ont i halse och var snuvig men gick till jobbet som vanligt. Det gick över under dag men när jag kom hem så börja det komma tillbaka. jag började frysa och fick ont i huvudet så jag gick och vilade en stund till P ringde och sa att han var på väg hem så jag gick och duscha och tog en tablett så då släppte det.

 

Vi åt och efter maten tog P flizan på promenad efter en stund så fick vi helt oväntat besök av min kusin och sambo. gud vad kul har inte träffat dom sen i sommras så det var en kul överraskning. så vi har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord.

Nä nu skall jag snart tilla på hollywood fruarna.

så bye bye....

ha en bra kväll!

Puss & kram

Love A


lördag morgon

2009-10-03 09:30:54 tester
» Kommentarer(0) «


Hej du fina!

Nu sitter jag här skall snat koka kaffe till P , han är och slämnar skit på tippen. sen skall vi äta frukost och göra iordning oss för att åka till gbg. Vi skall kolla på handfat till våran lilla toalett så den kan bli färdig innan jul!

vilket skit väder det är i dag får nog ha på mig vinter jackan i dag så jag inte fryser det är det värsta jag vet när man är och shoppa. Vi skall nog ta en sväng om ikea oxå när vi ändå är där.

nä nu måste jag skynda mig och sätta på kaffet så vi kommer iväg.

Pöss och hej!
ha en bra dag
!