fredag!

2009-07-31 17:24:16 tester
» Kommentarer(0) «


Jaha i dag har jag varit ledig. Gud vad skönt det var!

Har inte gjort så mycket i dag. Har varit med mamma i stan en snabbis och sen har jag städat tvättstugan som var ett måste... Men hela huset är ett måste när det gälle att städa men jag började med tvättstugan får väl fortsätta med det andra i morgon efter jobbet skall ju jobba helg.

Nu i kväll skall jag och P på kalas till hans brorson som fyller 4 år. Men som alltid jobbar P över så som vanligt får vi dyka upp senare.

På sönda skall vi oxå på kalas men då är det hans systerson som fyller år. Dom har då lyckas få på samma dag men några år i mellan. Alltså det 31 juli. Men på sönda är det nog jag som får komma senare för att jag jobbar och vet inte om jag hinner sluta innan det börjar. Men men... sånt är livet när man är en helt vanlig arbetar svensson.....

PÖSS & Kram
// annica
 

Aj aj vad det blutar och det bankar!

2009-07-29 09:04:15 tester
» Kommentarer(0) «


det är vad det gör i mitt huvud!

Jag hatar när man inte kan gå till jobbet för migrän och sådan lite skit sak. Men men det är bara till att tillbringa tid i sängen i ett mörkt rum! Och hoppas att det gr över men det brukar det ju göra även i fall om det tar tid!

Helgen var helt underbar!

2009-07-29 08:45:56 tester
» Kommentarer(0) «


Min helg var helt underbar min lediga helg där i mot.!!

Fredan började med jobb sen hem och fixa till mig lite se vidare på 40års/6års kalas.

Jag och P åkte till ikea men innan iikea så gick vi till Höveröds och köpte lite smått och gott till flizan sen vidare till chilli för att kolla vad dom hade för roligt! Hittde två filtar men jag köpte dom inte untan ville vänta och se om jag hittade något inne på ikea.  Sen gick vi in på ikea och där gick vi och kika på allt möjligt hade ju inte bråttom! Så vi köpte två skåp att ha under tv. Det blev skit snyggt! Sen köpte jag tre ljusstakar och en matta och lite annant smått och gott!

Sen när vi kom hem så började jag med att sätta i hop det ny inköpta möblerna. och sen på kväll mellan allt pysslade så grillade vi och åt gott och bara tog det lungt.

Sönda var oxå en slappa dag men då gick resan till falkenberg och fritidssvensson och kollade lite där. Sen en snabb sväng in på Fynda men inget inköp där inte hem igen och P åkte i väg och fiska och jag gick hem till mamma och åt grillat!

 

helt slut!

2009-07-22 21:02:55 tester
» Kommentarer(0) «


Jag är helt slut! efter allt blåbärs plockning och bull bakning!

Gick till mamma en stund nu i kväll och hon ville gå till skogen och plocka blåbär så jag följde med så nu har jag plockat en halv liter till så nu är jag helt slut!

Skall jobba i morgon så nu är snart dax för sängen och titta i nya H&M katalogen och Jotex.

Pöss & kram
Love A


dagens skörd i skogen!

2009-07-22 16:04:05 tester
» Kommentarer(0) «




Min och Flizan skörd i skogen i dag!!

ledig dag!

2009-07-22 13:30:02 tester
» Kommentarer(1) «


I dag är jag ledig och fick äntligen sova ut efter fem dagars jobb. Sov till halv nio. gud vad det var skönt.

Sen tog jag och flizan en morgon promenad och sen satte jag i gång och baka kanelbullar. den sista plåten står ugnen nu.

Fick ett mess av min chef innan och medela att jag fick inte vara ledig i morgon för vi hade ingen att sätta in Lite tråkigt eftersom jag skulle ha åkt med p till hans jobb i morgon. men men det får väl bli en annan dag.

Så fort sista plåten är färdig med bullar så skall jag nog gå till skogen och se om jag hittar mer blåbär.
Jag och älsklingen var i skogen igår och plockade ca 1 liter. Och han gick och kollade efter svamp.
Det är så mysigt att var i skogen tycker jag.

Love A

Helgen är över..... måndag igen....

2009-07-20 20:42:34 tester
» Kommentarer(1) «


Jaha då var helgen över... Fast för mig har det inte varit någon "riktig helg" eftersom jag har jag jobbat hela helgen. För en del har det väl varit en kanon och rolig helg! Eftersom det var W&W i helgen.
Helgen har varit bra förutom myck att göra på jobbet. Har väl inte gjot någont annat bara tagit det lung efter jobbet.

I dag ra det då måndag igen och jag har jobbat hade väl inte så jätte mycke att gör men det märks att man har tappat tempot. eftersom man inte har jobbat som vanligt nu när chefen har haft semester men nu är hon äntligen tillbaka och jag har åter gått till mitt vanliga schema. så skönt!!

I dag har jag inte gjort så mycke efter jobbet var ute i trädgården en liten stund.
skall jobba  morgon med. phu... snart fem dagar i rad har jag jobbat.

Men jag skall ju ha en vecka semester längre fram sen gud vad skönt.

nähä nu skall jag mysa i soffan

puss & kram
annica

jobb...migrän...och skogen!

2009-07-15 22:45:37 tester
» Kommentarer(0) «


I dag har jag jobbat, vi hade mycke att göra och en man kort.... Vi elva tiden så slog min migrän till och jag höll på att dö.... (kändes så i alla fall),. Men jag lyckades så ut näsan hela dag gick en halv timme tidigare. men men. P var och jobbade i stan i dag så han kom och hämta mig och körde mig hem så jag fick lägga mig sen väckte han mig. han var väl för söt han hade gjort pankakor till mig.

Sen stack han i väg och fiska en stund och under tiden fick jag städat köket och sen när han kom hem så körde vi till skogen och plocka vi hallon och efter stund om min mamma så vi gick genom skogen hem och plockade lite blåbär på vägen hem och flizan fick sin natt runda. två flugor i en smäll.

Nu är jag lagom trött skall snart lägga mig för det är städa dag här i morgon. Är ledig i morgon. Men mycke att göra ändå! städa tvätta ovs......

Men men....


Ha en trevlig kväll
//Annica


Måndag!

2009-07-13 21:59:58 tester
» Kommentarer(0) «


Vaknade i morse med fortsatt nackspärr dock bättre men inte fullt så bra. Gick till jobbet men  det var lite jobbigt kunde ju dock inte hjälpa tjejerna med städningen men men.. Vi hade en lugn dag.

Så efter jobbet gick jag och vilade en stund. Sen började jag med maten P tog över så jag kunde vika tvätt under tiden som maten blev klar. Sen bäddade jag nytt i sängen. Sen gick jag ut och försökte klippa gräset men P fick ta över efter en stund.

har precis kommit hem efter nattis med Flizan så nu skall jag krypa ner i sängen med min bok.
Konstig att när man jobbar så går tiden så sakta medan kvällarna bara rinner iväg.

Godnatt!!!
Puss och kram
//Annica

Lyckad helg, trots ont....

2009-07-12 22:20:51 tester
» Kommentarer(0) «


Denna helgen har jag varit ledig och den har varit skönt, lyckad och slapp.

Lördan:  Dagen började med att jag oh P tog oss bort till övrevi och kolla på hund utställning mest för att grannen stälde ut och sen för att se om det fanns något roligt att köpa.
Sen tog vi cyklarna och cykla hem. För att ta ta i dagens måsten. På dagen schema stod det målning fick faktisk målat en hel del men lite åter står dock. Sen på efter middan kom det en som skulle komma och kolla på båten som vi skall sälja. Det gick dock bra men han skulle höra av sig senare på kvällen som han också gjorde. Han ville köpa båten så nu är den såld! *jippi*. Sen på kvällen åkte vi bort till Ps föräldrar och fikade.

Sönda:  Dagen började inte bra alls vaknade med nackspärr som dock har hållit i sig hela dagen så jag har inte fått gjort det jag skulle göra i dag. snyft... men men..... han som köpte båten igår var här och hämta den i dag så nu har vi ingen båt kvar!! liten ledsamt men men vi hade ju bestämt oss! Så nu köpte vi en bil istället. Plus att vi skall ju bygga ett uterum.
I kväll har jag försökt att hjälpa P att städa våran friggebod. och sen så satte jag upp min Agility hinder och träna Flizan vilken hon tyckte var jätte roligt!! Sen så gick vi bort till min mor och far och fikade. Så nu återstår bara en liten stund kvar av kvällen.
Sen är det dax för sängen och försöka hoppas på att nackspärren har släppt till i morgon då jag skall jobba igen!!
Skönt en vecka kvar tills chefen kommer tillbaka och tar över så man kan återgå till sitt normala arbetsschema.

Nähä  dax för kvälls rundan med Flizan sen sängen!!

pöss och kram
// Annica

Ledig dag!

2009-07-08 21:32:32 tester
» Kommentarer(0) «


I dag har jag varit ledig. Så gött!!! Både jag och P har varit hemma i dag. P tog en semesterdag.

Dag började med att vi tog sov morgon.  Jag och Flizan tog en skön morgon runda. Sen träffade jag min granne som fråga om jag ville följa med till hästytställningen på Munka en liten stund. Det blev en kort stund för hon skulle iväg vid midda och jag skulle in till stan en snabbis. Så vi satt och kollade men gav snabbt upp för att regnet kom.

Sen när vi kom från stan så kom en kille och kollade på båten hoppas verkligen att han köper den! Vi från vänta och se....
Nu i efter midda så har jag tvättat och städat lite och till och med hunnit vilen stund. Sånna här lediga dagar vill jag ha mer av.

I måndas var jag och P på gekås. vi åkte mest dit för att köpa penslar men jag hittade även detta fina rengtäcke till flizan!



Hon är så söt med det på!

Nähä... nu är det snart dax för nattrundan för Flizan och jag skall i säng!

Jobba dag i morgon!

Pöss &kram
// Annica


Moligt...Gud vad skönt!

2009-07-05 17:43:01 tester
» Kommentarer(0) «


Dumt att klaga på att vi har sol men, det har varit ett par väldigt heta dagar i rad nu så nu var det skönt med moln på himlen.

Nu har jag jobbat helg och det gick väldigt fort får jag ju säga.
I går var det en varm dag på jobbet! puh..... Jobbade mellan 9.00 och 16.30.

Sen när jag kom hem så trodde jag att jag skulle vara helt slut men det var jag inte så jag började me att tömma vår dam på vatten. För vi hade fått en extrem algblommning som inte ville ge med sig. Sen grillade vi på kvällen och tog det lungt eftersom jag skulle jobba i dag.

Och i dag har det inte varit så varmt att jobba utan det var helt OK. mycket att göra men det gick tills slut. Jobbade mellan 9.00 och 16.45. I dag är jag lite tröttare men men...
I kväll vet jag inte vad som händer vill nog bara ta det lungt och bara slappa. Skall ju jobba i morgon med.

Just nu sitter jag här men skall väl gå ut och sätta mig en stund innan regnet kommer om det kommer??

Ha en trevlig söndags kväll
Pöss och kram
// Annica