Helgen

2010-07-26 11:16:23 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Freda kvällen började med att mannen kom hem och vi gick upp till skogen och mötte Ps föräldrar som var ute och gick med flizan.
Sen på kvällen kom dom hit och åt grillat med oss vi satt ute och hade det mysigt och skönt.

På lördan så stack vi upp till kungsbacka för att beställa skötbord och säng till bebisen så nu är det med gjort sen tog vi en snabb sväng till kungsmässan men stannade inte så länge. Så vi åkte hem och fika hos mamma sen gick vi hem och vilade en stund tills det var dax att göra sig i ordning för att åka på kalas till Ps syster. Hon och dottern har fyllt och sonen fyller i slutet av månaden. Så det blev en lugn kväll för oss.

I går blev det inte så mycket gjort heller för min del, känner att jag har inte så mycket ork och hittar ingen engeri heller. Men det är väl så här man skall känna sig i slutet innan förlossningen så nu börjar närma sig i dag är det 11 dagar kvar till BF.

I dag tvättar jag lite bebis kläder så dom är rena när bebisen kommer och jag längtar så jag dör snart vill ha den här nu och bara mysa och se vad det blir.
Skall försöka hinna med att städa lite inne med men jag har så ont i min höft så jag skall ta det försiktigt men skall försöka få det gjort.

Pöss


Premiär tur....

2010-07-22 12:51:40 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Haha... måste får skryta lite... är så stolt över mig!

Igår var det premiär för mig att köra in till stan själv, det var lite ovant och lite jobbigt att hitta pakering som man fick stå tillräckligt länge. Och det är ju inte det lättaste på sommarn torgdag och sommargäster. Men lyckades till slut!

Jag åkte in lite tidigare för att jag tänkte jag skulle kika in på  jobbet och sen tänkte jag kika in och säga hej till en kompis som jobbar på Matas som jag inte träffat på länge.

När jag hade gjort det var det dax för mig och gå upp till MVC och träffa BM Och som vanligt var alla värderna bra och hjärtljud va bra den hade växt som den skall. Sen skulle hon känna om den vänt sig om eftersom jag var ju där för två veckor sedan men då hade jag inte min vanliga så hon ville känna en gång till så den inte låg i säte vilket inte är så bra. Men hon kunde inte avgöra den genom att känna så det blev ultraljud och då såg man tydligt att den hade vänt sig om. Tyvärr fick jag inte se hela utan bara huvudet. Man är ju så nyfiken på vad det blir nu.

I dag tänkte jag städa lite och eventuellt åka till hästen i eftermidda om här inte blir för varmt.

Nä nu skall jag ta tag i snabblen och moppen.

see ya!


En ganska lugn helg!

2010-07-19 09:50:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Det har varit en ganska lugn helg som har passerat. Ny vecka och nya tag.

Helgen som passerat har ju då bestått av att jag fick mitt körkort i lördas så vi gjorde väl inte så jätte mycket den dagen små pilla lite i trädgården och vila sen avslutade vi dagen med att avnjuta ungsbakad lax mmm....så gött! Så vi fick firat lite jag har lagt ner otroligt mycke tid på kort tid så nu kan jag andas och sätta focus  på bebisen.

I går söndag så var vi i trädgården som bestod av att klippa två häckar av tre, så vi har en kvar men den tänkte vi ta i veckan i stället. Sen fick P ett ryck så han fortsatte med att tvätta våra trädgårdsmöbler som är teak mörbler. Så vi skall tvätta dom först sen skall vi olja in dom igen och förhoppningsvis kunna använda dom:)
Men vi har så länge så vi klarar oss.

Denna vecka stå det inte mycket på schemat.

Vi skall försöka hinna med ett gekås besök någon dag i dennna vecka, sen på onsdag är det ett nytt besök hos BM och på lörda är det kalas hos Ps syster så det är vad som är inplanerat denna veckan.

Nu skall jag ta och tvätta lite och städa:)

Hörs och syns!


Vilken dag och GRATTIS till mig!

2010-07-18 09:12:28 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Vilken dag det blev i går!

Sov inte så mycket på natten varmt var det och nervös var jag. som ca två timmar innan jag skulle upp,det var så skönt att höra regnet utanför.

Regnet vräkte ner men det var bara att ta på sig och åka mot stan.
För i dag var det ju dagen D för mig mitt i stan bland alla raggers skulle jag köra upp till mitt efterläntde körkort!

Nervös va jag men det släppte och jag gjorde en exemplarisk uppkörning så jag blev godkänd!

Så nu vänner har jag mitt efterlängtade körkort!  

Nu har jag klarat det så nu får gärna min bebis komma!

Pöss
Love A


värme!

2010-07-14 20:43:27 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Den senaste tiden har värmen nästan tagit död på mig.

Jag har inte mått bra alls av denna värme. men men det är bara att bita i ihop. Att vara gravid och denna värmen är ingen bra kombination men sånt är livet.

I måndas så kom P och hämta mig så vi åt kvällsmat vid havet och jag tog oxå årets första dop vilket var helt underbart. Sen efter det åkte vi och fika hos han föräldrar.

P hade även varit och hämtat vaggan hos sin syster den vi skall ha till den lilla bebisen som skall komma snart.

I går gjorde jag inte så jätte mycket utan tog det mest lungt och på efter middagen kom Ps pappa och lämna en påse som innehöll lite bebis kläder. Så nu har vi fått lite kläder och vaggan så nu börjar man verkligen inse att den kommer snart! Kollade bara igenom det lite snabbt igår men skall gå igenom det igen. Bebis kläder är verkligen något som är så sött!

Nu någon dag framöver skall jag och P åka och köpa ett skötbord och ta en lite sväng till gekås hade lite jag glömt att köpa sen skall jag vara klar och bebisen kan komma.

I dag började jag städa men insåg snabbt att det vara bara att lägga ner eftersom här blev så varmt och jag har sovit dåligt i natt så jag gick faktiskt och la mig istället en stund, och fick sovit.

Nu sitter jag på altanen och njuter av vädret för nu kan jag vara ute!

Pöss
Love A


kontroll V 36

2010-07-09 10:17:54 Gravid
» Kommentarer(0) «


Har ju helt glömt av bloggen!

I tisdas var jag hos barnmorskan på kontroll som vanligt var allt bra.
Jag tog blodtrycket,blodprov och vägde mig och som innan var alla värderna bra och jag hade inte gått upp mycket sen sist jag vägde mig.

Och sen kolla vi hjärtljudet och mätte magen och kände så bebisen hade vänt sig om.
Bebisen har vänt sig om och fixerat sig så den ligger nu rätt och kan komma precis när den vill nu.
Hjärtljudet ligger ungefär på samma som innan 153.

I går var det då torsdag och då började föräldrargruppen som både jag och P var på. Det var intressant fast inte så roligt. men som tur är det bara två gånger.

Skall lägga in magbild så fort som möjligt.



pöss och kram


En månad kvar!

2010-07-05 13:53:25 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Helgen har kommit och gått och här är vanlig måndag för det flesta utom dom som har semester=)

Själv har jag varit hemma i sju veckor och tiden den har bara sprungit i väg. I helgen kom mannen äntligen hem igen och allt blev som vanligt. Lördas tog vi det bara lungt och njöt av vandrars sällskap med lite grillat. Det var det årliga tvååkers yran i tvååker men vi bestämde oss för att inte gå dit eftersom P var trött efter en tolv lång bilresa hem.
Sen i söndas så greja vi så det stog härliga till skönt och ha fixat och slängt en massa.


Nu till en månad kvar!

I dag är det exakt fyra veckor kvar till beräknad förlossning till den lilla bebisen skall komma. Sen får vi ju sen om den kommer den dagen eller den kommer tidigare eller senare, så nu börjar nedräkningen.

Vi väntar och längtar jätte mycket nu. Så i dag tänkte jag skriva en liten handlinglista till bebisen. Skall väl inte handla så mycket nu innan utan efter när man vet vad det blir.

Vi har ju ialla fallt sen några månader tillbaka beställt både vagn och bilbarn stol så det är ju klart.

Denna veckan är det lite mycket på schemat.

M:i dag skall gräet klippas och eventuellt en sväng till hästen.
T: besök hos barnmorskan
O: hemligt ärende
T:  föräldrar gruppen börjar
F: inget inbokat.

Nu skall jag gå och se om tvätt maskinerna är färdiga.

Pöss


Väntan och värmen.

2010-07-02 19:58:07 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu är väntan snart över..

En veckas väntan är snart över och jag skall vara stolt över mig. 
jag hatar verkligen att vara själv tycker det är skit jobbigt på dagarna är ingen fara men att sova själv är det värsta jag vet.
Men nu är det bara snart en natt och en dag kvar tills han kommer.


I dag har det varit riktigt varm och har haft lite svårt att komma på vad man skall göra det är ju inte så att jag sticker till stranden för jag har ju faktiskt en liten vovve att tänka på kan ju inte bara lämna henne hemma i ett varmt hus.

I förmiddas var jag och min mor inne på öob och rusta fick handlat lite tvättmedel så nu kan jag tvätta igen=)
Sen gick turen till coop fick handlat lite mat och så klart vattenmelon sen hem och åt lite sen tog jag vovven på promenad inte så lång utan en liten hon tyckte det mest var jobbigt.

Sen i eftermiddag fick flizan vara kvar hos mamma så jag fick gå hem och vila lite sen gick jag och hämta henne och åt lite mat sen vidare hem och duscha nu sitter jag här och kollar på fotboll.

hörs när vi hörs 

love A